Polaganje ispita iz Fiziologije u martovskom ispitnom roku, 14. 3. 2024.

FIZIOLOGIJA

 MARTOVSKI ISPITNI ROK ŠKOLSKE 2023/2024. GODINE

Polaganje ispita iz predmeta Fiziologija održaće se u periodu od 18. do 29. marta 2024. godine.

Polaganje praktičnog dela ispita iz Fiziologije biće organizovano u ponedeljak, 25. marta 2024. godine od 11.00 časova isključivo za generaciju studenata koja je Fiziologiju slušala u školskoj 2021/2022. godini. Starije generacije studenata neće polagati posebno praktični deo ispita, već će im u okviru usmenog ispita biti postavljeno jedno dodatno pitanje sa liste pitanja za praktični deo ispita koja se nalazi na web stranici Katedre.

Molimo studente koji su putem svojih FIS naloga potvrdili izlazak na ispit da do nedelje, 17. marta 2024. godine, pošalju imejl poruku nastavniku, koji im je u FIS-u određen za ispitivača, u kojoj će najaviti izlazak na ispit i navesti da li polažu praktični u sklopu usmenog dela ispita ili u odvojenom terminu koji je za to određen, ili su pak položili praktični deo ispita u školskoj 2023/2024. godini. Studenti koji praktični polažu u sklopu usmenog dela ispita ili imaju položen isti u tekućoj školskoj godini, usmeni deo ispita mogu zakazati, u dogovoru sa ispitivačem, već od prvog dana ispitnog roka, odnosno od 18. marta 2024. godine.

 

Molimo studente da potvrđuju ispit samo ako će ga zaista i polagati, kako bi ispitivači mogli da izvrše racionalan raspored polaganja.

Imejl adrese ispitivača u martovskom ispitnom roku:

Prof. dr Natalija Fratrić: nataly@vet.bg.ac.rs

Prof. dr Danijela Kirovski: dani@vet.bg.ac.rs

Doc. dr Milica Stojković: stojicm@vet.bg.ac.rs

Doc. dr Ljubomir Jovanović: ljubomir.jovanovic@gmail.com

 

U Beogradu,

  1. marta 2024. godine

Odgovorni nastavnik,

Prof. dr Natalija Fratrić