Polaganje ispita iz Fiziologije u junskom ispitnom roku, 16. 6. 2022.

JUNSKI ISPITNI ROK 2022. GODINE

 

Polaganje ispita iz predmeta Fiziologija održaće se u periodu od 20. juna do 8. jula 2022. godine.

Polaganje praktičnog dela ispita iz Fiziologije biće organizovano 29. juna 2022. godine od 12 h isključivo za tekuću generaciju studenata koja je Fiziologiju slušala u školskoj 2021/2022. godini. Starije generacije studenata neće polagati posebno praktični deo ispita, već će im u okviru usmenog ispita biti postavljeno jedno dodatno pitanje sa liste pitanja za praktični deo ispita koja se nalazi na web stranici Katedre.

Molimo studente koji su putem svojih FIS naloga potvrdili izlazak na ispit da do nedelje, 19. juna 2022. godine, pošalju imejl poruku nastavniku, koji im je u FIS-u određen za ispitivača u kojoj će najaviti izlazak na ispit. Dodanto studenti tekuće generacije (2021/2022) treba da navedu  da li polažu praktični deo ispita ili su oslobođeni istog, dok studenti ranijih generacija treba da navedu da praktični deo ispita polažu u sklopu usmenog dela. Studenti koji su oslobođeni praktičnog dela ispita, u dogovoru sa ispitivačem, polaganje usmenog dela ispita iz Fiziologije mogu zakazati i pre termina za polaganje praktičnog dela ispita, odnosno počevši od 20. juna 2022. godine.

Molimo studente da potvrđuju ispit samo ako će ga zaista i polagati, kako bi ispitivači mogli da izvrše racionalan raspored polaganja.

 

Imejl adrese ispitivača u junskom ispitnom roku:

Prof. dr Natalija Fratrić: nataly@vet.bg.ac.rs

Prof. dr Danijela Kirovski: dani@vet.bg.ac.rs

Doc. dr Ljubomir Jovanović: ljubomir.jovanovic@gmail.com

 

 

U Beogradu,

15. juna 2022. godine

 

Odgovorni nastavnik,

Prof. dr Natalija Fratrić